VERWARMING

VERWARMING

Met ons team van chauffage installateurs staan wij rond om de uur voor u beschikbaar. Moest het voor een depannage zijn of voor een onderhoud van uw ketel. Wij werken samen met de grootste merken en garanderen de werk van onze installateurs. Aarzel niet om ons te bellen om snel aan een van onze erkende Verwarming.
MeilleurService
In Belgïe is het verplicht een keer peer jaar een onderhoud te laten maken door een verwarmings installateur. Als professionele chauffage installateurs kunnen wij uw jaarlijks onderhoud doen voor uw gasketel, cv ketel en mazoutketel ! Is dit voor vloervermarming, gas en olie ketels, muur of vloer, atmosferische ketels of condensatie ketels. Wij zijn competent voor meerdere verschillende merken zoals Saint Roch, Buderus, Vaillant, Acv, Bulex, Junckers, Viessman, Ferroli, en veel andere.... Uw kan ons bereiken onder 0493 60 80 70 om een afpraak te maken.
Elke ketelmerk werkt op zijn manier, maar dankzij onze dichte samenwerking met deze merken kunnen wij in weinig tijd het kapot stuk vervangen. Wij kunnen ook een nieuwe ketel plaasten gerelateerd met uw gebruik en uw behoeften plaatsen voor een competitief prijs, en dit voor vloervermarming, gas en olie ketels, muur of vloer, atmosferische ketels of condensatie ketels. Ons verwarmings installateur zal bij het opmaken van de offerte ook rekening houden met uw budget.
Uw hebt onlags een huis/appartement gebouwd en bent op zoek naar een ecologisch manier om deze te warmen ? Wij vinden altijd de beste en meest ecologisch manier om dit te doen. Dankzij de ervaring van onze installateurs, kunnen we advies op maat aanbieden en zorgen wij voor de plaatsing voor centrale verwarming, vloerverwarming, een boiler of een warmtepomp.
Na het installeren van een verwarmingssysteem, is het plaatsen van de radiatoren de volgende stap. Wij bieden een ruime keuze aan type kachels. Onze installateur leidt u automatisch naar een model die overeenkomt met uw verwachtingen. Om een oog te houden op uw verbruik installeren wij ook een thermostaat.
Als grootste bedrijf in Belgie, kunnen wij garanderen dat wij het beste personeel hebben. Al onze installasteurs zijn gediplomerd en hebben veel ervaring in plaatsen van verwarmingsketels. Naar het plaasten van een nieuw ketel volgen wij uw dossier grondig op. Wij bliven daarna altijd beschikbaar voor uw onderhoud en zijn bereikbaar voor eventuele problemen. Wilt uw meer informatie hebben of hebt u nog vragen ? Bel ons op 0493 60 80 70. Uw gaat heel tevreden zijn van ons expertise !

Momenteel is er een ploeg dicht bij u thuis!
Bel ons onmiddellijk op voor een extreem snelle interventie

0493 60 80 70

Van MeilleurService

This product includes GeoLite data created by MaxMind, available from http://www.maxmind.com


Témoignages de nos clients

Binnen de 2 dagen heb ik een afspraak gekregen voor mijn verplicht onderhoud, aangezien ik het vergeten was bij uittrede van mijn appartement. Supersnelle service!
Richard, Ixelles

Na 2 andere techniekers over de vloer te hebben gehad die er een zooitje van hadden gemaakt is mijn probleem eindelijk opgelost geraakt. Bedankt Meilleur Service !
Mary, Tervuren